HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Halep'te yerleşim yerine saldırı: 8 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Halep'te yerleşim yerine saldırı: 8 ölü
Suriye, Haber

DÜNYA Haberleri  / AA

​Suriye ordusunun, Halep'te yönetim karşıtlarının kontrolünde yer alan bir semte düzenlediği hava saldırısında 8 sivilin hayatını kaybettiği bildirildi.

AA muhabirinin sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre, rejime ait bir savaş uçağının kentin Bab et-Tarik semtinde yerleşim yerini bombalaması sonucu aralarında kadın ve çocukların da yer aldığı 8 sivil yaşamını yitirdi.

Bombardımanda çok sayıda kişinin de yaralandığını aktaran yetkililer, sivil savunma ekiplerinin enkaz altında kalanlara ağır iş makineleri yardımıyla ulaşmaya çalıştığını ifade etti.

Suriye ordusuna ait savaş uçakları Halep'te muhaliflerin denetiminde yer alan bölgelerde çarşı, pazar yeri, hastane ve okullara saldırıyor. Rejimin kentte muhaliflerin denetimindeki semtlere yönelik düzenlediği saldırılar nedeniyle elektrik ve sular kesik. Halk elektriği aldığı jeneratörlerden sağlarken suyu ise kuyulardan temin etmeye çalışıyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...