Suriye'de bayram ateşkesi ihlal edildi: 3 ölü, 17 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Suriye'de bayram ateşkesi ihlal edildi: 3 ölü, 17 yaralı

DÜNYA Haberleri  / AA

Suriye'de, rejimin Ramazan Bayramı dolayısıyla ilan ettiği ateşkesi ihlal eden Rus savaş uçaklarının, İdlib'de düzenlediği saldırıda 3 çocuğun öldüğü, 17 kişinin yaralandığı bildirildi.

AA muhabirinin sivil savunma yetkililerinden edindiği bilgiye göre, Suriye'de rejim güçlerinin ilan ettiği 72 saatlik ateşkesi, Rus ordusu İdlib'in batısındaki Cesr eş Şuğur ilçesinde yerleşim yerini bombalayarak ihlal etti.

Saldırıda 3 çocuğun hayatını kaybettiği, 17 kişinin de yaralandığı ifade edilirken, Rus uçaklarının ilçedeki bir sahra hastanesini de bombalaması sonucu hastanede büyük maddi hasarın meydana geldiği belirtildi.

Suriye ordusu, Ramazan Bayramı dolayısıyla 6 Temmuz 2016 saat 01.00'den 8 Temmuz 2016 saat 00.00'a kadar ülkenin dört bir yanında 72 saatlik ateşkes ilan ettiğini duyurmuştu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...