İşler tersine döndü! 3 ülkeden ABD'ye seyahat uyarısı

Düzenleyen:
İşler tersine döndü! 3 ülkeden ABD'ye seyahat uyarısı

DÜNYA Haberleri

Bahamalar, Bahreyn ve Birleşik Arap Emirlikleri, sık sık çatışmalara sahne olan protestolardan dolayı, ABD ile ilgili seyahat uyarısında bulundu.

ABD polisinin Louisiana ve Minnesota'da siyahları öldürmesinden sonra hafta sonu gerçekleşen eylemlerin ardından ABD, Ortadoğu ve Karayipler'deki hükümetler için bir endişe odağı haline geldi.

Tek başına hareket eden siyah bir silahlı saldırganın perşembe gecesi Dallas'ta 5 polis memurunu öldürmesinden sonra da ABD'de tansiyon yükselmişti. Eylemler, polis ve göstericiler arasındaki çatışmalarda birçok tutuklama, kavga ve yaralanmalara sebep oldu.

ÖNCE BAHAMALAR, ARDINDAN BAHREYN VE BİRLEŞİK ARAP EMİRLİKLERİ VATANDAŞLARINI UYARDI

Daha önce Bahamalar, ABD'ye gidecek vatandaşlarına dikkatli olmaları uyarısında bulunmuştu. Küçük bir Ortadoğu ülkesi olan Bahreyn'in ABD Büyükelçisi, "ABD'deki eylemler ve kalabalık alanlarda bulunma konularında dikkatli olun" diyerek, cumartesi günü Twitter üzerinden vatandaşlarını uyardı.

Birleşik Arap Emirlikleri de, öğrencileri ve ABD'de bulunan diğer vatandaşlarını dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

ABD şiddet ve siyasi istikrarsızlıkla boğuşan ülkelerden uzak durmaları veya bu ülkelerde dikkatli olmaları konusunda ABD vatandaşlarına sıklıkla seyahat uyarılarında bulunuyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...