HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Muhalifler El-Bab’ı kuşatıyor

Düzenleyen: /
Muhalifler El-Bab’ı kuşatıyor
El-bab, Haber

DÜNYA Haberleri

Fırat Kalkanı harekâtında Türk Silahlı Kuvvetleri destekli Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) birlikleri bir yandan Tel Rıfat bölgesinde terör örgütü PYD ile savaşırken diğer yandan DAEŞ’e karşı operasyonlarını artırdı.

El-Bab’a doğru ilerleyişini sürdüren ÖSO birlikleri, Akterin’in güneyindeki Tüves, Talatayna, Ak Burhan ve Cub El Asi köyleri ile Şeyh Ali mezrasını DAEŞ’ten alarak El-Bab’ın dibindeki Hazwan köyüne yaklaştı. Ayrıca TSK’ya ait zırhlı birlikler, savaş uçakları ve topçu birlikleri de DAEŞ’e ait mevzilerini ateş altına aldı. Fırat Kalkanı harekâtının 63’üncü gününde, 72 DAEŞ, 15 PKK/PYD hedefine Fırtına obüsleriyle atış yapılarak, teröristler baskı altına alındı. Çok sayıda teröristin öldürüldüğü bildirildi. Gün içerisindeki çatışmalarda ise 5 muhalif şehit düştü, 28 muhalif de yaralandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...