HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Cemil Bayık ABD'ye seslendi: Bizi de görün

Düzenleyen: /
Cemil Bayık ABD'ye seslendi: Bizi de görün
Cemil Bayık, Abd, Trump, Pkk, Haber

GÜNDEM Haberleri

Terör örgütü elebaşı Cemil Bayık Trump'ın başkan seçilmesinin ardından ABD'ye çağrıda bulundu.

Terörist Cemil Bayık, Donald Trump'ın ABD başkanı seçilmesini de değerlendirdiği açıklamasında, "ABD'nin Ortadoğu politikalarında Kürtleri de göz önünde bulundurmasını umuyoruz" dedi. ABD'nin yeni başkanı seçilen Donald Trump'ı tebrik eden Bayık, Trump'ın kendi halkının ve insanlığın çıkarına politikalar geliştireceğini umduklarını, ABD politikalarının Kürdistan da dahil olmak üzere tüm dünyayı etkilediğini belirtti. Sterk TV'ye konuşan Bayık, "Ortadoğu'da sürmekte olan büyük bir savaş var, değişimler ortaya çıkabilir ve yeni dengeler kurulabilir. ABD, Rusya ve diğer güçler bu savaşın içinde. Biz de Ortadoğu'nun bir parçasıyız ve Kürdistan Ortadoğu'nun belkemiğidir. Ortadoğu'daki tüm politikalar Kürtler ve PKK üzerine de etkiye sahip. PKK'nın politikalarının da tüm Kürdistan ve bölgeye etkileri söz konusu" dedi.

BAYIK'TAN ABD'YE: BİZİ DE GÖRÜN

Bayık "ABD'nin Ortadoğu politikalarında Kürtleri de göz önünde bulundurmasını umuyoruz. ABD'nin Kürtlere karşı adaletsizliği, vahşeti ve soykırımcı politikaları ve Kürtlerin bu saldırganlığa karşı mücadelesini göreceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...