Pakistan'dan anlamlı Türkiye mesajı

Düzenleyen:
Pakistan'dan anlamlı Türkiye mesajı

DÜNYA Haberleri

Türkiye, FETÖ'nün 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin yıl dönümünde şehitlerini anıyor. Kardeş ülke Pakistan'dan Türkiye'ye anlamlı bir mesaj geldi...

Türkiye, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümünde şehitlerini anarken, Pakistan'dan Türkiye'ye anlamlı bir mesaj geldi. Pakistan askeri ile Türk askerini resimlerinin yer aldığı bir paylaşımda 'Biz kardeş olarak birleştik' ifadeleri kullanıldı.

''TÜRKİYE'NİN DÜŞMANLARI DA PAKİSTAN'IN DÜŞMANIDIR''

Pakistan'ın savunma ve askeri alanlarıyla ilgili çalışmalar yapan ve Pakistan ordusuna da yakın olan Pakistan Defance isimli hesaptan yapılan paylaşımda Türkiye'ye anlamlı bir mesaj verildi.

Bir diğer paylaşımda ise Türkiye'ye birlik mesajı verildi. Türkiye'nin FETÖ'nün hain darbe girişiminde şehit düşen kahramanlarını andığı bugün, yapılan paylaşımlarda "Türkiye'nin düşmanları da Pakistan düşmanıdır" ifadeleri kullanıldı...

Pakistan'dan anlamlı Türkiye mesajı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...