HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Yolsuzluk operasyonunda Netanyahu için sona yaklaşılıyor

Düzenleyen: /
Yolsuzluk operasyonunda Netanyahu için sona yaklaşılıyor
Netanyahu, Yolsuzluk, Haber

DÜNYA Haberleri

İsrail polisi, Başbakan Benyamin Netanyahu üzerindeki baskıyı artırıyor. Polis yeni bir yolsuzluk soruşturması kapsamında aralarında Netanyahu'ya yakın iki ismin de olduğu 7 kişiyi gözaltına aldı.

İsrail polisinin Netanyahu'nun iki farklı soruşturma kapsamında 'rüşvet, yolsuzluk ve kamu güvenini kötüye kullanmakla' suçlanmasını tavsiye etmesinin ardından aralarında Başbakan'a yakın 2 ismin de olduğu 7 kişi pazar günü bir diğer  yolsuzluk soruşturması kapsamında gözaltına alındı.

NETANYAHU'NUN ÖZEL TEMSİLCİSİ GÖZALTINDA
Netanyahu ailesinin eski sözcüsü Nir Hefetz ile Netanyahu'nun İletişim Bakanlığı Genel Müdürü olarak atadığı Şlomo Filber 'Dosya 4000' olarak anılan soruşturmada gözaltına alınan 7 kişi arasında bulunuyor.

Filber ve Hefetz'in rüşvet aldığından ve adaleti engellediğinden şüpheleniyor.

Diğer 5 kişi ise Bezeq medya şirketinin en büyük hissedarı ve Netanyahu'nun arkadaşı olan Şaul Elovitch, Elovitch ailesinden isimler ve üst düzey Bezeq yöneticilerinden oluşuyor.

7 ismin perşembe gününe kadar gözaltında tutulacağı kaydedildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...