ABD'de 20 kişiyle acil Afrin toplantısı

Düzenleyen:
ABD'de 20 kişiyle acil Afrin toplantısı

DÜNYA Haberleri

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nauert, 3'lü mekanizma toplantısında Afrin hakkında konuşulduğunu ve sorun yaşayacaklarını düşündüklerini belirtti.

Türkiye'nin Afrin merkezine yaklaşmasının ardından panikleyen ABD, Dışişleri Bakanlığı'ndan 20 kişi ile toplantı gerçekleştirdi.

AFRİN KONUŞULDU

Silahlandırdıkları teröristlerin Mehmetçik karşısında yok oluşunu izleyen ABD, Türkiye'yi durdurabileceğini zannederek toplantı kararı aldı.

Yapılan toplantı hakkında konuşan Nauert, "Dışişleri Bakanlığından toplantıya 20 kişi katıldı. Çok fazla kartışılacak ve konuşulacak konu var. Afrin konusunda sorun yaşanması bizi şaşırtmayacak. Washington'daki 3'lü mekanizma toplantısı yarın da devam edecek." açıklamasında bulundu.

20 kişiden oluşan ABD heyetine ABD Dışişleri Bakanlığı Avrupa Avrasya İşlerinden Sorumlu Müsteşar Wess Mitchell'in başkanlık ettiğini kaydeden Nauert, yarınki görüşmelerin ardından yazılı açıklama yapmayı planladıklarını dile getirdi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...