HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

İsveç'te şok eden olay! Siyah giyimli adamlar 80 araba yaktı

Düzenleyen: /
İsveç'te şok eden olay! Siyah giyimli adamlar 80 araba yaktı
Göteborg, Hjallbo, Trollhattan, Kronogarden, Ale, İsveç, Haber

DÜNYA Haberleri

İsveç'in ikinci büyük şehri Göteborg'ta bazı siyah giyimli insanlar 80 araba yaktılar. Bu araba yakanların çete mensubu oldukları düşünülüyor. Göteborg şehrinin 4 belediyesi Hjallbo, Trollhattan, Kronogarden, ve Ale'de 80 araba yakıldığı bildirildi.

Şahısların arabaları yakmaları saat 22.00 sularında başladı. Bir yangının yakınında bulanan yaşlı bir görgü tanığı şunları söyledi:

"Üç dört siyah giyimli adam gördüm. İçlerinden biri ateşli molotof kokteylini arabalara doğru attı. Sonra yüksek sesle bir patlama duyuldu."

Bir başka görgü şahidi ise; "Siyah giyimli kişiler araçları ateşe verdiler. Daha sonra molotof kokteyli ve benzin şişelerine benzer bir şeyler attılar ve olay yerinden hızlıca kaçtılar" dedi.

Göteborg'daki kurtarma servisi, alarm ve yönetim operatörü Dan Lindqvist, "Arabalar 5 ayrı bölgede yakıldı. Binek arabaları, bir karavan, küçük bir kamyon tamamen kullanılmaz hale geldi. Yangınların çıktığı ilk 3 bölgede Frölunda, Hjallbo ve Trollhattan'da yangınlar söndürüldü. Yaralanan olup olmadığı hakkında bir bilgimiz yok" diye ifade etti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...