Mustafa kurtardı Almanlar öldürdü!

Mustafa kurtardı Almanlar öldürdü!

DÜNYA Haberleri

Bir Türk genci evsiz Alman’ı kurtardı ancak kendi canından oldu... Almanya ise, Türk aileden zorla koparılan minik Savaş’ın ölümünü engelleyemedi.

Almanya’dan dün gelen iki haber yürekleri burktu. İlk olayda koruyucu Alman aileye verilen bir buçuk yaşındaki Savaş Taşkın uykusunda ölürken ikinci vakada ise bir Türk genci, evsiz bir Almanı tren raylarından kurtarmak isterken canından oldu.
Kassel şehrinde yaşayan Aleyna Taşkın’ın oğlu Savaş, annenin bebeğine bakamadığı gerekçesiyle koruyucu bir Alman aileye verildi. Dün sabah aileye, bebeğin öldüğü haberi verildi. Acılı anne, çabalarına rağmen çocuğunu alamadığını anlatarak “Oğlumun bir hastalığı yoktu” diyerek gözyaşı döktü.

ALMAN KURTULDU
Frankfurt şehrinde yaşanan diğer olay ise şöyle gelişti: Kanında 2,6 oranında alkol olduğu tespit edilen 44 yaşındaki evsiz bir Alman, baygınlık geçirerek metrodaki rayların üzerine düştü. On yedi yaşındaki Mustafa Alptuğ Sözen, Alman adamı kurtarmak için raylara atladı. Tren çarpması sonucu Türk genci olay yerinde hayatını kaybetti. Olayda, raylara düşen Alman ve arkadaşı evsiz bir Alman’ın yaralandığı duyuruldu.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...