HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, ABD'li mevkidaşı Blinken ile görüştü
Ukrayna Dışişleri Bakanı Dimitro Kuleba, ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, Haber

DÜNYA Haberleri  / İHA

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dimitro Kuleba, Belçika’nın başkenti Brüksel’de ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile bir araya geldi.

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dimitro Kuleba, Belçika’nın başkenti Brüksel'deki temaslarını sürdürüyor. NATO karargahında NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile bir araya gelen Kuleba, daha sonra ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile görüştü.

Görüşmede yaptığı konuşmada, Rusya’nın Ukrayna sınırına birliklerini gönderdiği ve işgal altındaki Ukrayna topraklarında gerginliğin arttığı bir dönemde toplantının tam zamanında yapıldığını ifade eden Kuleba, Rusya’nın askeri yığınağının yalnızca Ukrayna sınırında değil aynı zamanda demokratik dünyanın sınırlarında yer aldığını söyledi.

ABD Dışişleri Bakanı Blinken, Avrupalı partnerleriyle İran, Afganistan ve Rusya ile Ukrayna arasındaki durumu görüşmek üzere Brüksel’de temaslarda bulunuyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...