Veliaht Prens, Sarkisyan ve Miçotakis'i ağırladı

Düzenleyen:
Veliaht Prens, Sarkisyan ve Miçotakis'i ağırladı

DÜNYA Haberleri

Veliaht Prens Selman, Riyad’daki yatırım forumuna gelen Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan ile Yunanistan Başbakanı Miçotakis’i sarayda misafir etti.

Ermenistan Cumhurbaşkanı Sarkisyan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ile Riyad’da buluştu. Başkent Riyad'da düzenlenen 5. Gelecek Yatırım Girişimi Forumu'nun açılış törenine katılan Sarkisyan'ın, Selman ile iki ülke arasındaki ilişkileri ele aldığı bildirildi.

Ermenistan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında "Cumhurbaşkanı Sarkisyan, Ermenistan'ın tarihinde ilk ziyaretini Arap ve Müslüman dünyasının en önemli ülkelerinden biri olan Suudi Arabistan Krallığı'na yaptı" denildi.

Veliaht Prens, Sarkisyan ve Miçotakis'i ağırladı

MİCOTAKİS'İ DE AĞIRLADI

Selman ayrıca Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile Al Yamamah Sarayı'nda bir araya geldi. Veliaht Prens Selman’ın ofis müdürü Bedr el-Asakir yaptığı açıklamada "Görüşmede iki ülke arasındaki ilişkiler ele alındı. Ayrıca bölgesel ve uluslararası arenada iki ülkeyi ilgilendiren konular ve meseleler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu" dedi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...