İsrail’de siren sesleri yükseliyor: Can kaybı 41'e yükseldi!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
İsrail’de siren sesleri yükseliyor: Can kaybı 41'e yükseldi!

DÜNYA Haberleri  / İHA

İsrail güçlerinin Filistinlilere yönelik saldırıları devam ederken, İsrail'in Aşkelon kentinde siren sesleri yükseldi.

İsrail’in Gazze’ye yönelik 3 gündür devam eden saldırılarının ardından İsrail'in güney sahil kenti Aşkelon'da roket uyarı sirenleri devreye girdi. Gazze'den atılan roketlerin, İsrail'in Demir Kubbe hava savunma sistemleri tarafından imha edildiği gözlendi.

ATEŞKES İÇİN ANLAŞILACAK

İsrail güçlerinin geçtiğimiz cuma günü Gazze Şeridi’ne yönelik başlattığı saldırılarda bugüne kadar 6'sı çocuk, 4'ü kadın olmak üzere toplam 31 kişi hayatını kaybetti, 265 kişi yaralandı. İsrail ve Filistin'in, Mısır’ın arabuluculuğunda ateşkes için anlaştığı öne sürüldü. Ateşkesin, yerel saatle 20.00’de başlaması bekleniyor. 

CAN KAYBI 41'E YÜKSELDİ

İsrail, Gazze Şeridi'ndeki saldırılarını 3'ncü gününde de sürdürüyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarda can kaybının 41’e yükseldiği aktarılarak, hayatını kaybedenler arasında 15 çocuk, 4 kadın bulunduğu ifade edildi. Bakanlık ayrıca, saldırılarda 311 kişinin yaralandığını aktardı.

2İsrail’de siren sesleri yükseliyor: Can kaybı 41'e yükseldi!

İSRAİL GAZZE'DE BİR EVİ HEDEF ALDI


İsrail, Gazze Şeridi'ndeki saldırılarını 3. gününde de sürdürüyor. Sivil yerleşim yerlerini de hedef alan İsrail, Bureij mülteci kampında Al Nabaheen ailesine ait bir evi hedef aldı. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, saldırıda 4 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi. Olay yerine çok sayıda ilk yardım ekibinin sevk edilmesi üzerine yaralılar hastaneye kaldırıldı.

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...