Batı Şeria'da baskın! Cami minaresine İsrail bayrağı çektiler

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı, HABER MERKEZİ
- Güncelleme:
Batı Şeria'da baskın! Cami minaresine İsrail bayrağı çektiler

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı, HABER MERKEZİ

Gazze'de binlerce masum sivili öldüren İsrail ordusu, katliama devam ediyor. İşgalci İsrail, El Halil'in güneyindeki Muaz bin Cebel Camii'nin minaresine bayrağını çekti.

İsrail, 7 Ekim'den bu yana Filistin'e yönelik saldırılarını sürdürüyor. İsrail ordusu sivillerin sığındığı hastane ve okulları hedef almaya devam ederken, 9 binden fazla Filistinlinin hayatını kaybettiği, binlercesinin de yaralandığı belirtildi.

İsrail ordusunun gece saatlerinde düzenlediği baskınların adresi ise Batı Şeria'daki Nablus, Cenin ve El-Halil kentleri oldu. Filistin haber ajansı WAFA, El-Halil'in güneyindeki El-Fevvar Mülteci Kampı'na düzenlenen baskında en az 10 Filistinlinin gözaltına alındığını duyurdu.

CAMİ MİNARESİNE İSRAİL BAYRAĞI

Filistinlilerin evlerine rastgele ateş açan İsrail güçleri, mülteci kampındaki camiyi de bastı ve minaresine İsrail bayrağı astı. İşgalci İsrail'in cami minaresine bayrağını çekmesi sosyal medyada tepki topladı.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda, "Şu görüntü 57 İslam ülkesinin utancı olarak tarih sayfalarında yazılacak", "Biz sustukça onlar daha çok şey yapar", "Biz uyuyalım" gibi ifadeler yer aldı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı, HABER MERKEZİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...