Güney Kıbrıs'ta Türk kızına saldırı: O anlara ait görüntüler ortaya çıktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde Kıbrıs Türkü 25 yaşındaki Asya Karaali'nin darp edildiği ve 2 metre yüksekliğindeki duvardan aşağı atıldığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Karaali, duvardan düşmeden önce iki grup arasında tartışma yaşandığı ve ilerleyen dakikalarda Karaali'nin aşağı itildiği görüldü.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) yaşayan 25 yaşındaki Asya Karaali, arkadaşlarıyla birlikte gittiği Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde (GKRY) saldırıya uğradı.

GKRY polisi tarafından yakalanan 22 ve 30 yaşındaki iki saldırgana Gazimağusa Rum Kaza Mahkemesi tarafından 4 gün hapis cezası verildi.

SALDIRI ANI KAMERALARDA

İhlas Haber Ajansı tarafından aktarılan bilgiye göre, Karaali’nin uğradığı saldırıya ve 2 metre yüksekliğindeki duvardan aşağı atıldığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde Karaali, duvardan düşmeden önce iki grup arasında tartışma yaşandığı ve ilerleyen dakikalarda Karaali'nin aşağı itildiği görüldü.

Söz konusu görüntülerin GKRY polisi tarafından incelendiği aktarılarak, saldırıyla bağlantılı 1 kişinin daha arandığı ifade edildi.

IRKÇILIK VE YABANCI KARŞITLIĞI UYARISI

Karaali'nin darp edilmesi hakkında açıklama yapan GKRY Meclis Başkanı Anna Dimitriu, saldırıyı ve "şiddet, ırkçılık ve yabancı düşmanlığına" ilişkin olayları kınadığını ifade ederek, son günlerdeki şiddet, ırkçılık ve yabancı düşmanlığı olaylarının, münferit olarak ele alınmaması gerektiğine dikkat çekti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
ssda 7 Haziran 2023 13:13

biz yapsak ,tüm dünya basınında yer alırdı. keçinin kıçı her daim görünür ,koyun edebinden söylemez,koyunun bir kere kıçı görünse ,keçi ağzından düşürmez

Sonraki Haber Yükleniyor...