D'S Damat, Rusya'da şampiyonluğa oynuyor

D'S Damat, Rusya'da şampiyonluğa oynuyor

Ekonomi Haberleri

Rusya'ya bir yıl önce giren, peş peşe 10 mağaza açan D'S Damat, Spartak Moskova takımına sponsor oldu.

Türkiye'nin erkek giyim markası D'S Damat, yurt dışı atılımlarından birini Rusya'da yaptı. Ülkeye geçen yıl giren, bir yılda peş peşe 10 mağaza birden açan D'S Damat, varlığını güçlendirmek amacıyla Rusya liginin en fazla şampiyon olan futbol takımı Spartak Moskova'ya giyim sponsoru oldu. D'S Damat ve Spartak Moskova arasındaki sponsorluk anlaşması, takımın başkent Moskova'da yapımı yeni tamamlanan Otkritie Arena stadyumundaki törenle imzalandı. İmza törenine Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve Teknik Direktör Murat Yakın ile futbolcular katıldı. Anlaşma kapsamında D'S Damat, Spartak Moskova futbolcuları, teknik ekip ve kulüp yönetimine yılda iki kez özel koleksiyon hazırlayacak. D'S Damat ve Spartak Moskova amblemli ürünler, Rusya'daki D'S Damat ve kulüp mağazalarında sonbahardan itibaren satışa sunulacak. nbsp;
Törende konuşan Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, Rus futbol liginde 21 kupa ile en çok şampiyonluk kazanan ve 4 yıldızı bulunan Spartak Moskova ile iş birliğinin, iki tarafın hedeflerine önemli katkı sağlayacağını ifade etti. Orakçıoğlu, "Spartak Moskova için takım elbiseden ayakkabıya çok özel bir koleksiyon hazırlayacağız. Ürünlerimiz sonbahardan itibaren D'S Damat ve kulübün mağazalarında satışa sunulacak. Takımın her maçında saha içi bilboardlarda D'S Damat reklamlarımız yer alacak. İş birliğinin de ivmesiyle bu yıl sonuna kadar Rusya'da 15, 2016 yılı sonuna kadar 25 mağazaya ulaşmayı ve ülkenin lider markalarından biri olmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
STADI GEZDİLER
Orka Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, eşi Ahu Orakçıoğlu, Genel Koordinatör Osman Arar, Spartak Moskova ekibiyle stadyumu gezdi. Spartak Teknik Direktörü Murat Yakın, Orakçıoğlu'na D'S Damat yazılı forma hediye etti.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...