Denizdeki havaalanına uçuş için iki şirket talip

Denizdeki havaalanına uçuş için iki şirket talip

Ekonomi Haberleri

Serdar Hüseyin Yıldırım, Ordu-Giresun Havalimanına THY ve Anadolu Jet'in uçuş yaptığını, 2 özel şirketin daha uçuş için kendilerine başvurduğunu belirtti.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Serdar Hüseyin Yıldırım, şu andaki konumu itibariyle özel şirketlerin dikkatini çeken Ordu-Giresun Havalimanına THY ve Anadolu Jet'in uçuş yaptığı, bunun yanı sıra iki özel şirketin daha uçuş yapmak için kendilerine başvurduğunu belirterek, “İstanbul Sabiha Gökçen'e yapılacak uçuşlar için bir problem ve sıkıntı bulunmuyor. Ancak Atatürk Havaalanı'na yapılmak istenen uçuşlar uçuş yoğunluğu nedeniyle biraz zor gözüküyor. Günde bin 500 uçağın iniş yaptığı havaalanında yoğunluk nedeniyle yeni uçuş koymak kolay olmuyor. 2018'de 3. Havaalanı'nın açılmasıyla bu sorun ortadan kalkacaktır” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...