İstanbul'un altın projesi Bakırköy City satışa sunuldu

Düzenleyen:
İstanbul'un altın projesi Bakırköy City satışa sunuldu

Ekonomi Haberleri

Beyaz İnşaat-Göktaşlar Ortak Girişimi ile Bakırköy’de, 200 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen Bakırköy City projesi lanse edildi. Satışa sunulan projede dairelerin metrekare fiyatı 12 bin TL’den başlıyor.

Beyaz İnşaat- Göktaşlar Ortak Girişimi ile hayata geçirilen proje, Bakırköy’ün en lüks konut projeleri arasında yerini alıyor. Bakırköy’deki eşsiz konumuyla dikkat çeken proje, toplam 43 bin metrekarelik inşaat alanı üzerinde 163 konut ve 33 ticari üniteden oluşuyor.  Bakırköy - Veliefendi Hipodromu’nun karşısında konumlanan proje, sosyal donatıları ve 7 bin metrekare peyzaj alanlarıyla yatırımcısına yüksek standartlarda konforlu bir yaşam sunuyor.

DENİZ MANZARALI LÜKS DAİRELER
Estetik mimariye sahip 10 katlı bloklardan oluşan projede kesintisiz deniz manzaralı daireler yer alıyor. İki etap olarak geliştirilen projede; 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan üç tip daire seçeneği sunuluyor. Ferah kullanım alanları sunacak şekilde tasarlanan 2+1 daireler 87 ile 118 metrekare, 3+1 daireler 128 ile 161 metrekare, 4+1 daireler ise 198 ile 217 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.
Geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarına sahip Bakırköy City’de; açık - kapalı dört mevsim yüzme havuzu, sauna, buhar odası, Türk hamamı, fitness salonu, hobi odaları, kar odası, tuz odası, tepiderium, çocuk oyun alanları,  basketbol sahası ve tenis kortu bulunuyor. Projede ayrıca her daireye 2 araçlık kapalı otopark alanı da yer alıyor.

BEYAZ: BAKIRKÖY’E YAKIŞACAK DEĞERLİ BİR PROJE GELİŞTİRDİK
Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muzaffer Beyaz; “Gerek şehrin kalbindeki konumuyla, gerekse demografik yapısıyla son derece cazip bir noktaya sahip Bakırköy, İstanbulluların en gözde yaşam alanları arasında yer alıyor. Sahil hattıyla, E – 5 Otoyolu’na yakınlığıyla ve modern kent yaşamına dair tüm yapılanmasıyla oturmuş bir yaşam alanı burası. Bakırköy City projemizi de geliştirirken her bir detayına büyük hassasiyet ve özveriyle yaklaştık. E – 5 ve Sahil Yolu’nun arasında değerli bir noktada konumlandırdığımız projemizle Bakırköy’e, 163 lüks konut ve 33 ticari ünite kazandıracağız. Bölgenin çehresine yakışacak son derece estetik ve 10 katın üzerine çıkmayan az katlı bloklardan oluşan örnek bir proje geliştirdik. Bugüne kadar kayda değer bir talep aldık. Lansman dönemine özel olarak metrekare fiyatlarımızı 12 bin TL ile 16 bin TL arasında tutuyoruz. Projemizden konut sahibi olacak her bir müşterimize kaliteli bir yaşam alanı sunarken, cazip bir de yatırıma imza atmalarını sağlayacağız.” dedi.

LANSMAN FİYATLARINA EK OLARAK 36 AY 0 FAİZ FIRSATI
Bakırköy City’de lansman dönemine özel olarak dairelerin metrekare fiyatı 12.000 TL’den başlayan oranlarda tutuluyor. 36 aya 0 faiz ile taksit imkanı sunulurken, 120 aya kadarda banka kredili uygun ödeme seçenekleri sunuluyor.

TÜM ULAŞIM AKSLARININ MERKEZİNDE BİR PROJE 
İstanbul’un en işlek ulaşım aksında konumlanan ve toplu ulaşım ağı ile çevrili bir bölgede bulunan Bakırköy City, Sahil Yolu’na ve E-5 Otoyolu’na 3 dakika, Atatürk Havalimanı’na ise 8 dakika mesafede bulunuyor. Projenin teslimleri ise Haziran 2017’de başlayacak.
İstanbul'un altın projesi Bakırköy City satışa sunuldu
Royal Group’tan vade farksız finans desteği 
Royal Group, satışa  sunduğu Royal Garden Kartal Residence projesinde ev almayı kolaylaştırdı. Kentsel dönüşüm projesi olarak geçtiğimiz ay satışa sunulan Royal Garden Kartal Residence’da yeni yıl kampanya devam ediyor.  Kampanya kapsamında konut almak isteyenlere peşinde yüzde 20 indirim, vadeli alımlarda ise fark alınmadan 60 aya kadar vade seçeneği sunuluyor.
30 ve 22 katlı iki blokta 374 daireden oluşan projede 1+1’den 5+1’e farklı büyüklükte konut tipine yer veriliyor. 2+1 102 metrekare dairelerin fiyatı 497 bin liradan başlıyor. Kampanya kapsamında 497 bin liradan satışa sunulan 2+1 daireyi konut alıcısı isterse yüzde 20 indirimle tamamı peşin olarak alabiliyor.
Konutlara yoğun ilgi olduğunu belirten Tolga Çehreli, şimdiye kadar 374 daireli sitede konutların yüzde 30’unun satıldığını kaydetti. 
Royal Garden Kartal Residence, Anadolu Adalet Sarayı’na 2 km, İDO Kartal’a 3 km, metro istasyonuna ve TEM bağlantı yoluna 3.5 km uzaklıkta bulunuyor. Çevresinde çok sayıda hastane, okul ve alışveriş merkezi bulunan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 21 km, Boğaziçi Köprüsü’ne ise 22 km mesafede yer alıyor. 
İstanbul'un altın projesi Bakırköy City satışa sunuldu
Eclipse Maslak Business
Avrupa Konutları markasının mimarı Artaş İnşaat’ın Maslak’ta inşa ettiği Eclipse Maslak Business, Maslak’ın bütün karmaşasına, yoğun bloklarına ve otopark problemlerine akılcı çözümler sunuyor.
Finans dünyasının, ülkenin en başarılı kurumlarının yer aldığı merkezi bir iş alanında konumlanan Eclipse Maslak Business, iş dünyasının zirvesinde olmak isteyenlere, vizyonu büyük olanlara başarıya endeksli esnek çözümler sunuyor.
Estetik mimarisi, donatıları ve ayrıcalıklarıyla Maslak’ın en prestijli projeleri arasında yerini alan Eclipse Maslak Business’ın ofis ve dükkânlarında faaliyetler başladı. Ofislerin %70’inin sahiplerini bulduğu projenin cadde boyu mağazaları zincir süpermarket, restoran, kafe gibi bölümler de hizmete girdi.

AİDATLAR FİRMALARA YÜK OLMUYOR
Tüm donatılarıyla Maslak’ta iş hayatının yeni merkezini oluşturacak Eclipse Maslak Business’ın son ofis ve dükkânlarında satışlar ve kiralamalar devam ediyor. Ofisler metrekaresi 3.200, dükkânlar 5.200 dolardan başlayan fiyatlarla alıcı bulurken, ofislerin metrekaresi 20-25 dolar, dükkânların metrekaresi ise 25-30 dolar  üzerinden kiralamaları sürmekte. Aidat oranlarının benzer projelere kıyasla ekonomik oranlarda tutulduğu Eclipse Maslak Business’ta, tapular da teslimle birlikte veriliyor.
Her ihtiyaca yanıt verecek şekilde tasarlanan ofis bloklarında 135 metrekare ile 1.500 metrekare aralığında değişen ofis alanları yer alıyor. %70’inin sahiplerini bulduğu ofisler teknolojik donatıları ve iş hayatını kolaylaştırıcı ayrıcalıklarıyla bölgede öne çıkıyor.

AZ KAT ÇOK İŞ İMKÂNI
Yatay bir düzlemde oluşturulan ofis blokları, şirketlerin dikey bir yapılanmanın aksine yatay bir konumlanmaya gitmelerine olanak sağlıyor. Akıllı bina altyapısına sahip olan Eclipse Maslak Business, yüksek teknolojik donanımıyla, 7/24 güvenliğiyle ‘Az katta çok iş’ imkânı sağlıyor.

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...