Bizim Evler 6'da teslimat sevinci

Düzenleyen:
Bizim Evler 6'da teslimat sevinci

Ekonomi Haberleri

Ispartakule’de Bizim Evler markalı 5.500 konut üreten İhlas Yapı, gözde projesi Bizim Evler 6’da yatırımcıların öncelikli tercihi olmaya devam ediyor. Bizim Evler 6 Gökkuşağı etabından daire alan aileler bugünlerde yeni sitelerine taşınmanın heyecanını yaşıyor.

Necmi ÇİÇEKÇİ

Ispartakule’ye damgasını vuran ve erken teslimi bir klasik hale getiren İhlas Yapı, Bizim Evler’ in yeni sakinlerine anahtarlarını teslim etmeye başladı. İhlas Yapı yetkililerinden anahtarlarını teslim alan aileler, Bizim Evler 6 sitesinde yeni dairelerine kavuşmanın heyecanını sevdikleri ile birlikte yaşadı. Huzurlu ve dingin bir hayatı tercih eden ve yeni yaşamlarında Bizim Evler 6’yı tercih eden aileler mutluluklarını okuyucularımızla paylaştı. Bahçeşehir’in yanı başında göl ve deniz manzarasıyla eşsiz bir konumda yer alan proje; gökkuşağı rengindeki dış cephesi, teraslı daireleri ve geniş yeşil alanlarıyla dikkat çekiyor. Yüksek standartlarda yaşam vadeden ve her zevke hitap eden konut seçeneklerinin sunulduğu projede 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve teraslı daire tipleri yer alıyor. 

Onur-Seden Güntay: 
- Örnek dairelerinde ne gördüysek dairelerde aynısını gördük. Peyzaj alanında da çok geniş yer bırakmışlar. Kalite en üst seviyede, benim için komşuluk çok önemli, her şey dört dörtlük. Metro kapımızın önünde, yüksek standartlarda bir yaşam sunmuşlar. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.  
- Benim için güvenlik çok önemli. Onu sunmuş durumdalar. Bizim Evler 6’yı tercih ettiğimiz için çok mutluyuz. Ev içinde her şey çok ince düşünülmüş. 

Ali Serdar Özcan:
- Burada çok güzel bir ortam var. Hem sosyal alan hem komşuluk, huzurlu bir ortam içerisindeyiz. 6. Etap’tan bir daire aldık. Güvenli, konforlu, çocuklarımız için sosyal alanı olan süper bir bir proje…  Sitenin hemen girişinde anaokulu ve ilkokul var. Kapıdan çıkıyorsunuz, birkaç yüz metre sonra okula ulaşabiliyorsunuz. O anlamda da bizim için çok rahat olacak. Çocuklarımızı burada sağlıklı bir ortamda büyüteceğiz, yapanların ellerine sağlık. “İhlas Yapı iyi ki var” diyoruz.

Hasan-Gülşah Kul: 
- Projeyi yapılma aşamasından beri takip ediyoruz. Çok memnunuz. Projede tüm malzemeler 1. Sınıf. Bizim Evler 6’nın peyzajı çok güzel. Ferah bir mekanı var. Yeşil alanları, havuzları mükemmel… 
- Evler çok sıcak, Bizim Evler’de komşulukların çok güzel olduğunu biliyorum. Çünkü Bizim Evler 1’de oturuyorduk. Çok memnun olduğumuz için 1. Etap’tan, Bizim Evler 6’ya yöneldik. Şimdi 6’da oturmayı planlıyoruz. 

 

 

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...