İsviçre'de Türk Lirası kampanyası

Düzenleyen:
İsviçre'de Türk Lirası kampanyası

Ekonomi Haberleri

İsviçre'deki Türk işadamı Suat Şahin, sahibi olduğu restorantta Türk ekonomisine katkı sağlamak amacıyla Türk Lirası'ndan satışlara başladığını açıkladı.

İsviçre'nin Aargau kantonundaki restoranında, AA muhabirine açıklamada bulunan Şahin, "İsviçre'de öncelikle FETÖ'nün gerçekleştirmek istediği bir darbe rişimi vardı. Bunu hep birlikte millet olarak yaşadık. İnşallah böyle bir durumu bir daha yaşamayız. Bu süreçte özellikle hem terör örgütleri hem de Türkiye'nin gelişmesini istemeyen Avrupa'daki şer güçler ülkemize karşı savaş başlattı ve silahla, uçakla, hellikopterle başaramadıklarını şuan da ekonomik bir savaş başlattı" dedi.Şahin, Bizler de Avrupa'daki Türkler olarak bu ülkemiz adına ülkemize karşı başlatılan savaşa karşı mücadele etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Türkiye'deki vatandaşlarımız şehit ve gazi olarak 15 Temmuz gecesi mücadelelerini koydular. Bu süreçte sıra bizde, Avrupa'daki vatandaşlara geliyor." şeklinde konuştu. 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...