Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1.000 Sözleşmeli Personel alacak | Aile Bakanlığı Personel Alımı İş İlanı

Düzenleyen:
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 1.000 Sözleşmeli Personel alacak | Aile Bakanlığı Personel Alımı İş İlanı

EKONOMİ Haberleri

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na sözleşmeli personel alınacak. Peki hangi pozisyon için eleman alımı var. Bakanlık Personel Alım İş İlanı, Bakanlık iş başvurusu, Aile Bakanlığı iş başvurusu, Sözleşmeli personel başvuru ilanı.. İşte detaylar

Aile Bakanlığı Personel Alımı İş İlanı.... Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na sözleşmeli personel alınacak. Peki hangi pozisyon için eleman alımı var. Bakanlık Personel Alım İş İlanı, Bakanlık iş başvurusu, Aile Bakanlığı iş başvurusu, Sözleşmeli personel başvuru ilanı.. İşte detaylar... Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Taşra Teşkilatında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında çalıştırılmak üzere 1.000 adet Aile Sosyal Destek Personeli Pozisyonu için yapılacak sözlü sınav ile sözleşmeli personel alınacak.

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...