İhracatçıdan Kolombiya ve Meksika'ya 'sanal' çıkarma

İhracatçıdan Kolombiya ve  Meksika'ya 'sanal' çıkarma

EKONOMİ Haberleri

Yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını tedbirleri kapsamında Ticaret Bakanlığı öncülüğünde başlatılan "Sanal Genel Ticaret Heyeti" programlarına; Özbekistan, Kenya, Hindistan, Nijerya ve Pakistan'dan sonra, 10-21 Ağustos'ta Kolombiya ve Meksika ile devam edilecek.

Program kapsamında tarım, tarım makinaları, iklimlendirme ve ambalaj sektörleri başta olmak üzere geniş bir ürün yelpazesinde faaliyet gösteren 20 ihracatçı firma; 11 Meksikalı ve 21 Kolombiyalı ithalatçı şirket ile buluşacak. İlk olarak Ticaret Bakanlığı ve TİM yetkilileri, ilgili büyükelçiler, ticaret müşavirleri ve ihracatçı firmaların katılımıyla video konferans yöntemiyle görüşme yapılacak. Ardından yine sanal ortamda ikili firma görüşmeleri düzenlenecek. Latin Amerika bölgesindeki Türkiye'nin önemli ticaret ortaklarından Meksika ve Kolombiya, ihracatçılar için önemli hedef pazarlar arasında yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...