Bakan Kurum, son sayıları açıkladı: Yüzyılın dönüşümüne binlerce kişi başvurdu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Kurum, son sayıları açıkladı: Yüzyılın dönüşümüne binlerce kişi başvurdu

Ekonomi Haberleri

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Yarısı Bizden" kampanyasına yapılan başvuru sayısını açıkladı. Ümraniye'de konuşan Bakan Kurum, "Hiçbir vatandaşımız güvensiz evde oturmayacak" dedi.

İstanbul’daki 1.5 milyon riskli yapının hızla kentsel dönüşüme girebilmesi için devreye alınan ‘Yarısı Bizden’ kampanyasına başvurulara ilişkin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'dan açıklama geldi. Ümraniye'de konuşan Bakan Kurum, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında başlatılan "Yarısı Bizden, Yarısı Sizden" kampanyasına 678 bin başvuru yapıldığını bildirdi.

"ERDOĞAN İRADESİNİ KOYDU"

Anadolu Ajansı'nın aktardığı habere göre İstanbul'dan AK Parti milletvekili adayı olan Kurum, partisince Ümraniye'de düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2012'de "Bedeli ne olursa olsun" diyerek kentsel dönüşüm konusunda bir irade ortaya koyduğunu söyledi.

"KILIÇDAROĞLU DUYSUN"

Kurum, "Yarısı Bizden Yarısı Sizden" kampanyasıyla İstanbul'da 1,5 milyon konutluk yüzyılın dönüşümünü başlattıklarını dile getirerek, "Ümraniye'den bu meydandan başvuru sayısını bir söyleyelim de Kılıçdaroğlu bir duysun. Bugün itibarıyla yüzyılın dönüşümünde tam 678 bin başvuru oldu. Ümraniyeli kardeşlerimize söz veriyoruz. Ümraniye'de hiçbir vatandaşımız güvensiz evde oturmayacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...