Hacca gideceklere 150 bin TL nakit desteği! Diyanet onaylı Hac finansmanı başvuruları başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hacca gideceklere 150 bin TL nakit desteği! Diyanet onaylı Hac finansmanı başvuruları başladı

Ekonomi Haberleri

Hac yolcularına önemli uyarı geldi. Diyanet İşleri Başkanlığı vasıtasıyla Albaraka’dan hac finansman kampanyası başladı. Hacı adaylarına masraflarını karşılaması için 150 bin TL nakit verilecek...

Diyanet İşleri Başkanlığı, uzun süredir beklenen Hac çekiliş sonuçlarını açıkladı. İnternet ortamından ilan edilen Hac kurası çekilişinde ismini görenler büyük bir sevinç yaşadı. Hacca gitme heyecanı yaşayan binlerce vatandaşa bir sevindirici haber de Albaraka katılım bankasından geldi.

Hacca gitmek isteyen ancak yeterli nakit parası bulunmayanlara müjdeli haber duyuruldu. Türkiye’de katılım bankacılığı alanında müşteri memnuniyeti odaklı hizmet veren Albaraka, Diyanet onaylı Hac finansman kampanyasını duyurdu. Banka müşterileri bu sayede Hacca gitmek için ihtiyaç duydukları nakit desteğine Albaraka Hac finansman kampanyasıyla sahip olabilecek.

Hacca gideceklere 150 bin TL nakit desteği! Diyanet onaylı Hac finansmanı başvuruları başladı

ALBARAKA HAC FİNANSMAN KAMPANYASI

Katılım bankacılığı sektöründe geniş bir müşteri kitlesi bulunan Albaraka, Hac vazifesini yerine getirecek müşterilerini yalnız bırakmadı. Hacca gitmek için Diyanet’in açıkladığı Hac kurası listesinde adı bulunanlar Albaraka Hac finansmanı çekebilecek. Bankanın kurumsal internet sitesinde yer alan bilgilere göre Albaraka müşterisi olanlar, avantajlı bankacılık hizmetlerinden hemen yararlanabilecek.

Hacca gideceklere önemli bir duyuru yapan Albaraka ödemelerin Hac vazifesini yerine getirmeden önce tamamlanması gerektiğini açıkladı. Ayrıca bu kampanya sadece Diyanet İşleri Başkanlığının Hac programları için geçerli olup, seyahat acentelerinin Hac programlarında kullanılamayacak.

Hacca gideceklere 150 bin TL nakit desteği! Diyanet onaylı Hac finansmanı başvuruları başladı

ALBARAKA’DAN HACILARA 150 TL FİNANSMAN

Diyanet Hac kurası sonuçlarında adı çıkan müşteriler, vade farksız, masrafsız ve taksitlendirme fırsatı sunulan finansman desteğinden yararlanabilecek. Albaraka Hac finansman kampanyasında kişi başı 150 bin TL’ye kadar nakit çekme imkanı sunuyor. Bu nakit desteğinden yararlanmak isteyen müşteriler, “Hac Kesin Kayıt Belgesi” çıktısı ile Albaraka şubelerine başvuru yapabiliyor.

Albaraka katılım bankasının resmi web sitesinde yer alan kampanya duyurusuna göre Hacı adayları, Hac bedelinin finansmanına kaynak bulabilecek. Diyanet İşleri Başkanlığı onaylı verilen bu nakit desteğinde müşteriler Hac bedelinin yarısını peşin ödeyip, kalan yarısını vade farksız, 2 taksitli bir şekilde ödeme imkanı bulacak. Ayrıca Hac finansman kampanyasında dosya masrafı alınmayacak.

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...