Ege Yapı Kekliktepe projesi satışa çıktı

- Güncelleme:
Ege Yapı Kekliktepe projesi satışa çıktı

EMLAK Haberleri

Ege Yapı, Urla’da hayata geçireceği Kekliktepe projesinin satışına başladı.

NECMİ ÇİÇEKÇİ'NİN HABERİ - 80 bin metrekare alan üzerinde konumlanan, sürdürülebilir mimari anlayışı ile tasarlanan projenin tek katta 370 metrekareden 500 metrekareye varan geniş ve konforlu müstakil villalardan oluştuğuna dikkat çeken Ege Yapı İcra Kurulu Üyesi Didem Güneş, “5+1, 6+1 ve 7+1 konut tiplerinin tamamı 1.000 m²ye varan alanda özel havuz ve bahçesiyle satışa sunuldu.” diye konuştu. 

'MODERN YAŞAM ALANLARI'

Kekliktepe projesinin teslimleri 24 ay sonra gerçekleşecek. Dünyadaki müstakil ev yaşantısına yepyeni bir bakış açısı oluşturduklarına da vurgu yapan Ege Yapı İcra Kurulu Üyesi Didem Güneş “Ege Yapı Kekliktepe 365 gün boyunca iç ve dış mekân kullanımını maksimize eden projeleri ile iç bahçeleri, avluları ve kapanabilir terasları ile doğanın içinde konforlu ve modern bir hayatın kapılarını aralıyor” dedi.

ULAŞIM HATTINDA

Yılın 12 ayı ve 4 mevsiminde yaşama imkânı sunan, zengin sosyal imkânlara sahip projedeki bölgenin doğal dokusunu taşıyan özel peyzaj alanları, 365 gün dingin ve ayrıcalıklı bir yaşam için hazırlandı. Açık-kapalı havuz, fitness, sanat atölyeleri, çocuk oyun alanları, restoran, SPA, tenis kortları ve özel etkinlik alanlarına sahip Ege Yapı Kekliktepe, Urla merkeze 5 dakika, İzmir Adnan Menderes Havalimanı’na Çeşme ve Konak gibi merkezî yerlere 30 dakikalık kara yolu mesafesinde konumlanıyor. 

Düzenleyen:  - EMLAK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...