Evinizi kışa hazırlamak çok kolay

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Evinizi kışa hazırlamak çok kolay

Emlak Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kış aylarının olumsuz hava şartlarıyla birleşen soğuk ve kasvetli havası, genellikle dış ortamlarda vakit geçirmeyi sevenleri oldukça olumsuz etkiliyor. Evinizi küçük dokunuşlarla kış aylarına hazırlayarak; yaşadığınız mekânı daha eğlenceli ve huzurlu hâle getirmek ise tamamen sizin elinizde.

NECMİ ÇİÇEKÇİ'NİN HABERİ - Günün tüm yorgunluğunu evinizde sıcak bir çay ile atabileceğiniz kış ev dekorasyonu ise sanılanın aksine oldukça düşük maliyetlerle sağlamak mümkün... 

AÇIK RENKLİ DUVARLAR

Özellikle kış aylarında daha az güneş gören odalarınızı ferah ve aydınlık hâle getirmek için açık ve parlak duvar kâğıdı veya boyası kullanabilirsiniz. Özellikle duvarlarda beyaz renkler mobilyalarınızı daha çok ön plana çıkararak; odanızın şık bir görünüm kazanmasına destek olacaktır. Uzmanların da hayat kalitenizi arttırdığını belirttiği açık renk duvarlar ile farklı renk kontrastlarına hâkim olan mobilyalar tercih etmeniz oldukça trend bir hava yakalamanıza yardımcı olacak.

AKSESUARLARI DEĞERLENDİRİN

Soğuk kış aylarında evinizde konforlu ve huzurlu bir hava oluşturacak olan tüylü ve yumuşak aksesuarlarınızı dolabınızdan çıkarın… Yaşam alanınızda sıcak bir his oluşturan tüylü, yumuşak aksesuarlar ile siz de evinizi soğuk kış günlerine hazırlayabilirsiniz. Eğer bu tarz aksesuarlarınız bulunmuyorsa; oldukça hesaplı bir fiyata sahip olabileceğiniz yünlü kısa bir battaniyeyi koltuğunuzun üstüne atarak ya da peluş oyuncaklarınızı masanızın üstünde sergileyerek yaşam alanınızı kış dekorasyonu için hazırlayabilirsiniz.

AHŞAP DOKUNUŞLAR

Sadece kış ayları için değil her mevsime uygun olarak kullanabileceğiniz ahşap mobilya ve aksesuarlar odanıza hem estetik hem de sıcacık bir doku kazandıracak. Mobilyalarınızı ahşaba dönüştürmek bütçenizi aşıyorsa da oldukça hesaplı fiyatlarla satın alabileceğiniz ahşap aksesuarları evinizin dört bir tarafına yerleştirerek kış aylarında daha keyifli bir hâle dönüştürebilirsiniz.

KOKULU MUMLAR KULLANIN

Kış aylarının belki de en güzel yanını oluşturan dekoratif mumlar ile yaşam alanınıza keyifli bir atmosfer kazandırmaya başlayın. Kış bahçenizde, yatak odanızda ya da oturma odanızda mobilyalarınıza uygun tarzda oldukça hesaplı fiyatlarla satın alabileceğiniz dekoratif mumlar ile evinize kış aylarında sıcak, konforlu ve huzurlu bir romantizm yayabilirsiniz.

HALILARINIZI ÇIKARIN

Soğuk kış aylarında hem fonksiyonel anlamda evinizi ısıtan hem de dekoratif olarak evinize sıcak bir atmosfer kazandırmasına destek olan halıları mutlaka evinizde kullanmaya başlayın. İpek, kadife, yün ya da kaşmir halı modelleri arasından mobilyalarınız için en uygun tarzda halı modelleri ile kış ev dekorasyonu stillerine siz de kolaylıkla ayak uydurabilirsiniz.

Düzenleyen:  - Emlak
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...