Evostar satılık daire fiyatları ve son durumu

Evostar satılık daire fiyatları ve son durumu

EMLAK Haberleri

Soyak tarafından hayata geçirilen Evostar'da satılık daire fiyatları 183 bin liradan başlangıç gösteriyor. İşte tüm ayrıntılar....

İstanbul'un yükselen değeri Halkalı'nın gözde projesi Soyak Evostar'da yepyeni fırsatlar var. Satış ofisimize gelin, Aralık teslim dairelerdeki dayalı-döşeli fırsatından yararlanın. 1.000 daireden oluşan Evostar'ın arsa alanı 40 bin metrekare olarak belirlendi. 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer aldığı Soyak Evostar'da teslimler yıl sonunda başlayacak. Soyak Evostar'da dairelerin alanları 31 metrekare ile 145 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Soyak Evostar projesinde 1 oda 1 salon konutlar 183 bin TL ile 199 bin 500 TL, 2 oda 1 salon konutlar 247 bin TL ile 364 bin 500 TL, 3 oda 1 salon konutlar ise 369 bin 500 TL ile 413 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışta. 2 etaptan oluşan Soyak Evostar'da açık ve kapalı otoparklar, yüzme havuzu, tenis ve basketbol sahası, özel peyzaj ve pek çok sosyal birim mevcut. Banka kredili ödemenin yapılabildiği Soyak Evostar'da bahçeli dubleksi, balkonlu ve balkonsuz daire seçenekleri sıralanıyor. (emlaktasondakika)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...