Kamer Genç'in terbiyesizliğine Twitter'da büyük tepki

Kamer Genç'in terbiyesizliğine Twitter'da büyük tepki

GÜNDEM Haberleri

Japon Milli Günü resepsiyonunda gerginlik yaşanmasına neden olan CHP'li Milletvekili Kamer Genç'e tepki yağdı.

CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Japonya Milli Günü resepsiyonunda Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın konuşma yapmasına tepki gösterdi. Bu tepkiden sonra Enerji Bakanı Taner Yıldız'la bir gerginlik yaşayan Genç'e sosyal medyadan da tepki yağdı. Bakan ve AK Partili vekillerin yanı sıra ünlüler ve vatandaşlar da "CHP Kamer Genç'e haddini bildirsin" yorumları yaptı. İşte o yorumlardan bazıları:
"Suat Kılıç: Edeb bir tâc imiş, Nûr-i Hüda'dan; Giy o tâcı emîn ol her belâdan... CHP bu "adam"a haddini bildirsin artık!
Sevilay Yükselir: Kamer Genç bugünkü seviyesizliği Emine Erdoğan'a değil de Selvi Kılıçdaroğlu'na göstermiş olsaydı emin olun bütün feministler ayaktaydı!!!
Cem Özer: Kamer Genç'ten ve onun saçmalıklarından artık çok sıkıldım. Eskiden hiç değilse eğlendirirdi.
Zeynep Karahan Uslu: Milletin temsilcisi olma sıfatını bu denli tahrip etmek ne sefalet.
Veysel Eroğlu: Japonya milli gününde hitap ederken Sn. Emine Erdoğan Hanımefendiye dil uzatan küstah CHP vekili Kamer Genç'i şiddetle kınıyorum.
Güldal Akşit: Kamer Genç'in "Kadına yönelik şiddetle mücadele gününü" tam olarak idrak etmesini ümit ediyorum.
Abdullah Akadiroğlu: Kamer Genç'in Emine Erdoğan Hanımefendi'ye yaptığı terbiyesizlik, bir insanın ne kadar çukurlaşabileceğinin hazin göstergesidir.
Egemen Bağış: Terbiyesiz, küstah CHP'liye anında müdahaleleri için @MevlutCavusoglu amp; Enerji Bakanımız Taner Yıldız'a teşekkürler.
Adem Yavuz Arslan: Tuncelili olsam vekilimin Kamer Genç olmasından utanırdım..
Mevlüt Çavuşoğlu: Kamer Genç'e koruma arkadaşlar hak etmediği şekilde insani ve medeni davrandı. "
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...