Başbakan Erdoğan: 'Bunu duyunca şok oldum!'

/ Kaynak: DHA
Başbakan Erdoğan: 'Bunu duyunca şok oldum!'

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Başbakan Erdoğan, Şaron'un İsrail'in başında bulunduğu dönemde bir İsrail ziyareti yaptığını belirterek, şunları kaydetti...

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan TÜMSİAD iftarında konuştu. Başbakan'ın burada yaptığı konuşmada İsrail'le ilgili sözleri damga vurdu. Erdoğan, Şaron İsrail'in başında, İsrail ziyareti yaptım. Ve bu İsrail ziyaretinde konuşuyoruz. Hiç unutamıyorum. O zaman Ariel Şaron'un şu ifadesi çok manidardı; 'Hayatımda en mutlu olduğum an, Filistin topraklarında tankların üzerinde Filistinlileri öldürmekti' dedi. Şok oldum. Dedim, "Ne diyorsun sen ya? Bununla mutlu olunur mu, bununla şeref duyulur mu? Ama bak 6-7 yıl, 8 yıl biliyorsunuz nasıl yaşadı. Çünkü o mazlumların ahı yerde kalmayacaktı. Aynı şeyi yine başka bir İsrailliden dinledim. İsmini onun da ayrıca vermeyeceğim, o da 'Tanklarla gireceğiz' dedi. Bunlar aynı kafa. Çünkü genler aynı. Bunların genlerinde ne yazık ki ciddi manada Müslüman düşmanlığı var. Onlar ahlaklarının, meşreplerinin gereğini yapıyorlar."
"BUNLAR HİTLER'İ AŞTI"
Başbakan Erdoğan, kendisine "İsrail'i niye Hitler'e benzetiyorsun?" diye sorulduğunu belirterek, şunları söyledi:
"Ben onları Hitler'e benzetmiyorum, Hitler'in yaptıklarını da yadırgıyorum. Onun da karşısındayım. Ama bunların Hitler'i aştığını söylüyorum. Hitler'in zulmünden daha fazlasını yaptığını söylüyorum. Bunların partilerine bakın, malum medyaya özellikle bakın. O malum köşe yazarlarının yorumcularına bakın. Türkiye'yi kastediyorum. İsrail'in şımarıklığını perdelemek için ne yapmaları gerekiyorsa, dalkavukluğun gereği neyse, onu hakkıyla yapıyorlar. İsrail her gün Gazze'de çocukları öldürüyor. Burada CHP, MHP, Pensilvanya medyası, diğer medya elbette ki katliamı perdelemek için her türlü çirkinliğe başvuruyorlar. Şimdi CHP'nin Genel Müdürü çıkmış, 'Türkiye eskiden sözü dinlenen bir ülkeydi' diyor. Gazze'nin yerini sorsanız, haritada yerini gösteremez. Zaten tarih derseniz, sıfır. Genel Müdürlük derseniz, sıfır işte."

GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...