PKK silahlarını öyle bir yere sakladı ki!

PKK silahlarını öyle bir yere sakladı ki!

GÜNDEM Haberleri

Mardin'in Nusaybin ilçesinde şaşkına çeviren olay... Bir cami ve çevresinde PKK'ya ait olduğu belirtilen silahlar bulundu.

Abdulkadir Paşa ve Fırat Mahallesi'nde terör örgütü mensuplarınca nbsp;açılan hendeklerin kapatılması sırasında hendeğe yerleştirilen patlayıcının nbsp;infilak ettirilmesi sonucu 2 polisin yaralandığı patlamanın ardından bölgede nbsp;geniş çaplı operasyon düzenlendi. AA'nın haberine göre Abdulkadir Paşa Mahallesi'ndeki nbsp;Hacı Şemsettin Yusma Camisi'nin teröristlerce mühimmat deposu olarak kullanıldığı nbsp;iddia edildi. Cami içi ve çevresinde yapılan incelemede, üstü seccade ile örtülü roketatar, uzun namlulu silah, bu silahlara ait mermi, molotofkokteyli ve nbsp;örgütsel doküman ele geçirildi. Geçtiğimiz günlerde de söz konusu mahallelere yönelik operasyonda, 250 nbsp;kilo A4 patlayıcı, 2 roketatar, 3 uzun namlulu silah ve bu silahlara ait çok nbsp;sayıda şarjör ve mermi, tabanca, pompalı tüfek, bomba süsü verilmiş paket, 35 nbsp;molotofkokteyli ve bomba yapımında kullanılan çok sayıda malzeme ve kıyafetler nbsp;ele geçirilmiş, 14 kişi de gözaltına alınmıştı. nbsp;


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...