3 ilde emniyet müdürü, 20 ilde vali yardımcısı, 127 ilçede kaymakam değişti

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
3 ilde emniyet müdürü, 20 ilde vali yardımcısı, 127 ilçede kaymakam değişti

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre 3 şehrin emniyet müdürü, 127 ilçenin kaymakamı ve 20 vali yardımcısı değişti. İşte görevden alınan ve yerlerine atanan isimler.

Adana, Iğdır ve Siirt’e yeni emniyet müdürü, 20 ile yeni vali yardımcısı ve 127 ilçeye yeni kaymakam atanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.

3 İLDE EMNİYET MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci görevden alınırken yerine Ahmet Hakan Arıkan, Iğdır İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca görevden alınırken yerine Erden Sakarya ve Siirt İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu görevden alınırken yerine Necmettin Öztürk atandı.

KAYMAKAM VE VALİ YARDIMCISI ATAMALARI 

Karara göre ayrıca 127 ilin kaymakamı ve 20 ilin vali yardımcısı değişti. Söz konusu atama kararları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3. Maddeleri gereğince yapıldı.

ETİ MADEN DE YÖNETİM KURULU BAŞKANI DEĞİŞTİ 

Resmi Gazete’de yayımlanan bir diğer atama kararına göre de Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Yalçın Aydin getirildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...