PKK kurşunu yaralı çavuşu durduramadı!

PKK kurşunu yaralı çavuşu durduramadı!

GÜNDEM Haberleri

Bingöl'de yol kesen PKK'lıları görünce gaza basıp uzaklaşan uzman çavuş, arkadan açılan ateşle yaralanmasına rağmen Karlıova'ya kadar gitmeyi başardı.

Yol kesen ve durmayan araçlara ateş ederek bugüne kadar bir doktor, yaşlı bir kadın ve bir özel harekat polisini öldüren PKK'lılar önceki gece de Bingöl-Erzurum karayolunda terör estirdi. Herdo Deresi Mevkii'nde dün sabah erken saatlerde itibaren yol kesen kalabalık bir PKK'lı grup, yoldan geçen araçları durdurarak içinde bulunanlara kimlik kontrolü yaptı.
Araçlardan indirdiği sürücü ve yolculara örgüt propagandası yapan PKK'lılar, Kiğı ilçesinden gelerek Karlıova'ya gitmeye çalışan adı açıklanmayan bir uzman çavuşun aracını da durdurmak istedi.
PKK'lılar, oluşturulan kontrol noktasına gelen ancak gaza basarak hızla yoluna devam eden uzman çavuşun arkasından ateş açtı. Açılan ateşte koluna isabet eden mermilerle yaralanan uzman çavuş, kan kaybetmesine rağmen hiç durmadan yola devam etti ve Karlıova ilçesindeki Devlet Hastanesi'ne ulaşmayı başardı. Karlıova'daki askeri birimlerin devreye girmesiyle Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edilen uzman çavuşun hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...