Figen Yüksekdağ'a fotoğraflı cevap!

Figen Yüksekdağ'a fotoğraflı cevap!

GÜNDEM Haberleri

Figen Yüksekdağ'ın sözlerinin ardından AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara'nın paylaştığı fotoğraf paylaşım rekoru kırıyor.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, bugün Ankara'da gerçekleştirilecek olan 'Teröre hayır, kardeşliğe evet' yürüyüşünü organize eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'ni eleştirerek, “Kimse, bayrağı ve onun taşıdığı kutsiyeti ırkçı, savaş yanlısı, katliamcı emellerine alet etmeye kalkmasın. Yürüyüşlerde bayrağın gölgesine sığınarak faşizm yapmasın. O bayrağın alında, kızılında Türk'ün, Kürt'ün, Laz'ın, Çerkez'in kanı var.” demişti.

Yüksekdağ'ın bu sözleri dün akşam TRT'de canlı yayına katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da soruldu.

Erdoğan, "Bu ifadeleri kullanan kişi Türk bayrağını eline almış değil. Son seçimde üst akıl onlara akıllar verdi. Bunların biz kongrelerinde bayrağımızı bırakın asmayı, asılan bayrak varsa indirdiklerini biliriz. Teröristlerin cesetleri üzerinde, bölücü terör örgütünün kendine ait paçavralarını sarmışlar, kendilerine göre ibadetlerini yapmışlar. Sonra da sosyal medyayla paylaşmışlar. Hani sizin bayrağa saygısızlığınız yoktu? Aslınız ortaya çıkıyor. Milletin tek bayrağını kabul etmediğini ortaya koyuyorsun. Nasıl oluyor böyle bir saygı? Yalancının mumu yatsıya kadar yanar." dedi.

Öte yandan AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara'nın da Twitter hesabından paylaştığı görsel paylaşım rekorları kırdı:

Figen Yüksekdağ'a fotoğraflı cevap!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...