Cizre'deki kalkışmada öldürülenler silahlıydı

Cizre'deki kalkışmada öldürülenler silahlıydı

GÜNDEM Haberleri

HDP'lilerin "Cizre'de silahlı yapılar yok" sözünü, France24'e konuşan bir PKK'lı boşa çıkardı

Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK'yı temizleme operasyonlarında 8 gün sokağa çıkma yasağı ilan edilmiş ve 42 terörist etkisiz h?ale getirilmişti. Cizre'de silahlı yapılar olmadığını ileri süren HDP'li Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan ve partili arkadaşlarına en iyi cevap, bir örgüt militanından geldi. France24 kanalına konuşan terörist, olaylarda silah kullandıklarını itiraf etti. Yüzü kapalı ekrana çıkan militan, arkadaşlarının otomatik silahlı ve tabancalı olduğunu, bazılarında bomba düzeneği bulunduğunu ifade etti. Böylece Cizre'de yaşanan çatışmayı halka yönelikmiş gibi göstermeye çalışan HDP'lilerin çabaları yine boşa çıktı.  
RADİKAL TERSİNİ YAZIYOR!
Öte yandan Doğan Medya Grubu'na bağlı haber portalı Radikal.com.tr, 8 günlük sokağa çıkma yasağında ölenlerin olaylarla ilgili olmadığını yönünde bir haber kaleme aldı. Sözde görgü şahitlerine dayandırılan haberde hayatını kaybedenlerin kamyon şoförü, öğrenci, ev kadını, çiftçi, iş adamı, hurda toplayıcısı olduğu ileri sürüldü.  Ölenlerden 5'inin, hastaneye götürülemediği için çeşitli sağlık sorunlarından dolayı hayatını kaybettikleri iddia edildi. "Cizre bilançosu: Kim nasıl hayatını kaybetti?" başlıklı yazıda ilçeyi âdeta cephe ve savaş alanına dönüştüren örgüte hiç değinilmedi. 
Cizre'deki kalkışmada öldürülenler silahlıydı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...