PKK büyük şehirlerin göbeğine tedavi evleri kurdu!

PKK büyük şehirlerin göbeğine tedavi evleri kurdu!

GÜNDEM Haberleri

PKK'nın, operasyonlarda yaralanan militanları için Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa gibi bazı illerde tedavi evleri kurduğu ortaya çıktı.

Güvenlik güçlerinin PKK terör örgütüne karşı Temmuz ayı ortalarından bu yana yurtiçi ve yurtdışında gerçekleştirdiği operasyonlarda yaklaşık bin 500 terörist etkisiz hale getirildi. Yaralı kaçan veya kaçırılan teröristler için ise Diyarbakır, Mardin ve Şanlıurfa başta olmak üzere bazı il ve birçok ilçede tedavi evleri kurulduğu istihbaratı güvenlik birimlerince elde edildi. Bu evlere PKK ve KCK militanlarının çok ağır yaralı olmayanları gizlice götürülerek tedavi edilmeye çalışılıyor. Ağır yaralı olanlar ise ya operasyon sırasında güvenlik birimlerine konuşmaması için infaz ediliyor ya da PKK'lı doktorların “iyileşmez” demesi üzerine infaz ediliyor. 


AMBULANS YAĞMALIYORLAR 
PKK ve KCK militanları önceden belirledikleri hastaneleri basarak ve asılsız ihbarla pusuya düşürdükleri ambulanslardan temin ettikleri pansuman malzemeleri ve tıbbi ilaçları bu tedavi evlerine taşıyorlar. Örgüte yakın bazı eczanelerden de bu evler için para karşılığı malzeme temin edildiği istihbarat birimlerince tespit edildi. 
PKK büyük şehirlerin göbeğine tedavi evleri kurdu!
DOKTORLAR HDP'Lİ Mİ?

Terör örgütü PKK'nın 100'ün üzerinde yaralı militanını bölgedeki bu tedavi evlerinde iyileştirmeye çalıştığı istihbarat birimlerince belirlendi. Bu evlerde HDP-PKK bağlantılı olan doktor ve hemşirelerin çalıştığı istihbaratını alan güvenlik birimleri bölgedeki bu kişileri araştırıyor. 
(Vahdet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...