Başbakan Davutoğlu'ndan sürpriz ziyaret

/ Kaynak: İHA
Başbakan Davutoğlu'ndan sürpriz ziyaret

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, makamında vurulan Kestel Belediye Başkanı Yener Acar'a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Bursa'da bir dizi programda bulundu. Davutoğlu, sabah saatlerinde makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Kestel Belediye Başkanı Yener Acar ile Eylül ayında Şırnak'ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarının saldırısı sonucu yaralanan polis memuru Orhan Tunç'u tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Davutoğlu, valilik ziyaretinin ardından Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine Bursa Valisi Münir Karaloğlu ile geldi.
Acar ve polis memuru Tunç'un sağlık durumları hakkında hastane yetkililerinden bilgi alan Davutoğlu, yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından buradan ayrıldı.

Hastane çıkışında kendisini bekleyen vatandaşları selamlayan Davutoğlu'na ziyarette, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de eşlik etti.


Başbakan Davutoğlu'ndan sürpriz ziyaret

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...