Seçimde elektrik kesintisine karşı seferberlik

Seçimde elektrik kesintisine karşı seferberlik

GÜNDEM Haberleri

Enerji Bakanı Ali Rıza Alaboyun, seçim süresince, Gölbaşı TEİAŞ Milli Yük Tevzi Merkezi'nde elektrik iletim ve dağıtım durumunu takip edecek.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından yapılan açıklamada Bakan Alaboyun'un, 1 Kasım 2015 Pazar günü gerçekleştirilecek olan milletvekili genel seçimi süresince, Türkiye genelinde “elektrik iletim hatlarında” oluşabilecek arızalara karşı TEİAŞ Gölbaşı Milli Yük Tevzi İşletme Müdürlüğü'nde “21 elektrik dağıtım şirketiyle”, “görüntülü ve sesli” anlık bağlantılarla koordinasyonu bizzat yöneteceği bildirildi. 

Seçim günü 9 bin kişinin hizmet vereceği vurgulanarak, 24 saat boyunca 141 trafo merkezini 3 bin 307 koruma ve güvenlik personelinin kolluk kuvvetleriyle koordineli olarak korunacağı belirtildi. Bu kapsamda 21 dağıtım merkezinin Ankara'ya canlı bağlantılarla rapor sunacağı öğrenildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...