Gül'ün sandığından AK Parti birinci

Gül'ün sandığından AK Parti birinci

GÜNDEM Haberleri

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, oyunu Beykoz Çubuklu İlkokulu'ndaki 1137 No'lu sandıkta kullandı.

Gül, saat 11.10 sıralarında oy kullanacağı Çubuklu Mahallesindeki Çubuklu İlkokulu'na yalnız geldi. Oy kullanacağı sınıfın önünde ilgiyle karşılanan Gül, vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.  Ardından sandık görevlileriyle selamlaşan Gül, oy pusulasını alarak kabinde oy verme işlemini gerçekleştirdi.
Çıkışta gazetecilere açıklamalarda bulunan Abdullah Gül, ''Şimdi milletin hakemliğine başvurma günü oluyor. Seçim günleri herkes oyunu kullanıyor. Vatan için millet için hayırlısı olsun inşallah. Bundan sonra memleketin huzura, istikrara ihtiyacı var. İnşallah hayırlı olur her şey'' diye konuştu.
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün oyunu kullandığı Beykoz Çubuklu İlkokulu'ndaki 1137 No'lu sandıktan AK Parti birinci çıktı. Toplam 387 seçmenin bulunduğu ve 341 oyun kullanıldığı sandıkta Ak Parti'ye 213, CHP'ye 72, MHP'ye 31, HDP'ye 7 oy çıktı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...