Şırnak'ta çatışma çıktı

/ Kaynak: İHA
Şırnak'ta çatışma çıktı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Şırnak'ın İdil ilçesinde, hendek kazıp, barikat kurarak yol kapatan teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Çatışmada polis, teröristlerin hendek kazmak için kullandığı kepçeyi mermi yağmuruna tuttu. Edinilen bilgilere göre olay, merkez Turgut Özal Mahallesi Adile Naşit Caddesi üzerinde meydana geldi. İlçe Emniyet Müdürlüğü 155 Polis İmdat Hattı'na, teröristlerin hendek kazıp, barikatlar kurarak yol kapattığı ve caddeden geçen araçları durdurduğu yönünde ihbar gelmesi üzerine harekete geçen özel harekat polisleri, zırhlı araçlarla olay yerine geldi. Bu sırada, cadde üzerinde bulunan Evliya Çelebi Sokağı'nın başında bulunan teröristler, hendek kazmak için kullandıkları kepçeyi kalkan olarak kullanarak, polise ateş açtı. Polis de, teröristlere zırhlı araçlardan ateş açarak, karşılık verdi. Bir süre devam eden çatışmada polise el bombası atan teröristlerin, ara sokaklara kaçmasıyla sona erdi. Çatışmada öllen ya da yaralananın olmadığı öğrenildi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...