Kaymakamlık aracına molotoflu saldırı

Kaymakamlık aracına molotoflu saldırı

GÜNDEM Haberleri

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde Büyükşehir Belediyesi 1'inci Bölge Koordinasyon Şube Müdürlüğü otoparkına giren terör örgütü PKK yandaşları, kaymakamlığın hizmet aracı olarak kullandığı otobüsü, molotofkokteyli atarak yaktı

Olay, saat 22.30 sıralarında Belediye Evleri ve Küçükkırım mahallerinin yakınında bulunan Büyükşehir Belediyesi 1'inci Bölge Koordinasyon Şube Müdürlüğü otoparkında meydana geldi. İddiaya göre, PKK yandaşları tellerle çevrili duvardan atlayarak otoparka girdi. Otoparkta bulunan Büyükşehir Belediyesi'ne ait 30 hizmet aracı ve iş makinaları ile Ceyhan Kaymakamlığı'na ait 3 hizmet aracının üzerine benzin döken PKK yandaşları, daha sonra bir otobüse motolof kokteyli atıp kaçtı. Ceyhan Kaymakamlığına ait otobüsün yandığı fark adan güvenlik görevlileri, durumu polis ve itfaiyeye bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yangını kontrol altına alarak, alevlerin diğer araçlara sıçramasını engelledi. Ceyhan Kaymakamlığının hizmet aracı olarak kullandığı 01 F 9660 plakalı otobüs, kullanılamaz hale gelirken, otoparktaki diğer araçlar yanmaktan son anda kurtarıldı. Çevreyi güvenlik çemberine alan polis, kundaklamayı gerçekleştiren PKK yandaşlarını yakalamak için çalışma başlattı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...