Bakan Ala: Sur’un üçte ikisi temizlendi

Bakan Ala: Sur’un üçte ikisi temizlendi

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Efkan Ala Sur'un üçte ikisinin terör örgütünden temizlendiğini güvenlik güçlerinin terör örgütünün belini kırdığını söyledi.

Terörle mücadele ve iç güvenlik konusunda bilgi veren İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın sunumuna ise terör örgütüne karşı yürütülen hendek operasyonları damga vurdu.

Operasyonlarda sona yaklaşıldığını belirten bakan Ala'nın, "En geç bir aya kadar bu operasyonları sonuçlandırırız. İşin sonuna geliniyor ama bu iş hendekleri bugün için temizlemekle bitmiyor. Çünkü karşımızda uluslar arası destek de alan ve farklı yöntemler geliştirebilen bir örgüt var. Onun için bir yandan etkin bir biçimde terörle mücadele edilirken bir daha bu tür olayların hem yaşanmaması hem de toplumsal destek bulmaması için yapılması gerekenler var, bu konularda da gerekli çalışmalar yapılıyor" dediği bildirildi. 
SUR'UN ÜÇTE İKİSİ TEMIZLENDİ 
Sur, Silopi ve Cizre'de yoğunlaşan operasyonlarda terör örgütüne büyük darbe vurulduğu bilgisi veren İçişleri Bakanı Ala'nın, "Sur'un üçte ikisinin terör örgütünden temizlendik. Silopi'deki operasyonlarımız da tamamlanma aşamasında. Güvenlik güçlerimiz Cizre'de de terör örgütünün belini kırıyor" dediği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...