Öz yönetimden kamyonla kaçış

Düzenleyen:
Öz yönetimden  kamyonla kaçış

GÜNDEM Haberleri

Şırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde terör örgütü mağduru vatandaşlar, güvenli yer arayışında. Çatışmalardan zarar görmek istemeyenler, buldukları araçlarla ilçeden ayrılmaya çalışııyor. Dün ilçeye Cizreli iş adamlarının gönderdiği yardımları getiren bir kamyon ile gidenler oldu.

Hendek ve barikatların olmadığı ama zaman zaman çatışmalarda kullanılan kurşunların düştüğü Şah Mahallesine gelen bir kamyon kasasına dolan mahalle sakinleri, PKK’ya isyan etti. Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Diyarbakır’ın Sur ilçesinde ise dün, nereden geldiği belirlenemeyen kurşunla bir vatandaş yaralandı. Olay, Gazi Caddesi üzerinde bulunan Nebi Camii önünde meydana geldi. Vatandaşların yardımıyla güvenlik noktasında beklemede duran ambulanslar yaralıya müdahale etti. Yaralı vatandaş, ilk müdahalenin ardından Diyarbakır Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...