Bağdat Caddesi'ndeki tecavüz olayının öncesi ve sonrası güvenlik kamerasında

Düzenleyen:
Bağdat Caddesi'ndeki tecavüz olayının öncesi ve sonrası güvenlik kamerasında

GÜNDEM Haberleri

İstanbul'un göbeğindeki Türkiye'yi dehşete düşüren tecavüz olayıyla ilgili yeni kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Show TV haberde yayınlanan görüntülerde Bağdat Caddesi'nde üniversiteli genç kızı 'Sesini çıkarırsan seni defalarca bıçaklarım' tehditi ile bir apartmanın arkasına götürüp tecavüz eden evli ve 2 çocuk babası C.A'nın, genç kıza sırtına bıçak dayayıp eliyle nereye gitmesi gerektiğini işaret etmesi, ardından apartmanın arkasına götürmesi ve saldırıyı gerçekleştirdikten sonra apartmanın arkasından çıkarması görülüyor. Genç kıza zorla koluna girmesini isteyen saldırgan daha sonra kurbanını minibüse götürmek istiyor. Saldırıya uğrayan genç kızın burada saldırganla tartışıp C.A'nın çekiştirmesine rağmen olay yerinden ayrıldığı net bir şekilde görülüyor.
 

Öte yandan Kadıköy'de 19 yaşındaki kıza tecavüz ettiği, para ve cep telefonunu gasbettiği iddiasıyla tutuklanan servis şoförünün kaçak olarak çalıştığı öğrenildi. İstanbul Umumi Servis Aracı İşletmeleri Esnaf Odası (İSAROD) Başkanı Hamza Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tutuklanan C.A'nın kaçak çalıştığını, servis aracının sahibinin de kendi üyeleri olmadığını söyledi.  Servis minibüsünün belgelerinde hiçbir sıkıntı bulunmadığını aktaran Öztürk, araç sahibinin de İstanbul Ticaret Odası'na kayıtlı olduğunu ifade etti. 

Hamza Öztürk, şüphelinin halı yıkama firmasında personel taşıyıcılığı yaptığını tespit ettiklerini belirterek, "2014'te buna ilişkin belediyeden bir izin belgesi almış. 2015'te tekrar bir müracaatı olmuş ancak belediye, evrak eksikliği nedeniyle çalışma ruhsatı vermemiş. Vatandaşın araç sahibi olmadan bize üye olması söz konusu değil. Bize üye olabilmesi için de öncelikle sabıka kaydının tertemiz olması lazım. Odamıza 2010'dan itibaren sabıka kaydı bulunan hiç kimse kayıt olamamıştır" diye konuştu. 

Kadıköy'de, E.F.B'nin (19) bıçakla tehdit edilerek tecavüze uğraması, cep telefonu ile parasının gasbedilmesi olayını soruşturan polis tarafından güvenlik kamera görüntülerinden tespit edilerek gözaltına alınan şüpheli C.A, daha sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...