Genelkurmay açıkladı, 938'i yakalandı!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Genelkurmay açıkladı, 938'i yakalandı!

GÜNDEM Haberleri  / AA

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Hudut Birlikleri tarafından, Türkiye'ye yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 938 şahıs yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, 31 Ocak'taki günlük faaliyetlere ilişkin bilgi verildi. Buna göre, Türkiye'ye Suriye'den yasa dışı geçiş teşebbüsünde bulunan 824, Irak'tan 81, İran'dan 33 kişi yakalandı. Türkiye'den Suriye'ye geçmeye çalışan 9, Yunanistan'a geçmeye çalışan 8 kişi de Hudut Birlikleri tarafından yakalandı. Bu arada Suriye sınırında bir cep telefonu ile Irak sınırında bin 90 paket kaçak sigara ele geçirildi. Türkiye'de bulunmak için yasal gerekleri taşımayan 496, Ege Denizi'ndeki kara sularında ise 124 şahıs yakalandı. Öte yandan, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı 10 F-16 ile Türkiye-Suriye hudut hattı boyunca devriye uçuşu icra edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...