'İnsanlar tasarruf ederse bu dünya herkese yeter'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
'İnsanlar tasarruf ederse bu dünya herkese yeter'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, "İnsanlar tasarruf ederse bu dünya herkese yeter" dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, yarın gerçekleşecek programları için geldiği Edirne'de Selimiye Camisi'nde namaz kıldı. Gazeteciler, cami çıkışında "Dünya Saati" etkinliğine Selimiye Camisi'nin de katılacağının hatırlatılması üzerine Bakan Eroğlu, küresel ısınmanın önemli bir hadise olduğunu söyledi.

Küresel ısınmaya karşı tüm dünyanın tedbir alması gerektiğine vurgu yapan Bakan Eroğlu, "Dünyadaki herkes yakıtta, elektrikte, suda tedbirli olmalı. Dünyada şu anda 2,5 milyar insan suya erişemiyor. İnsanlar tasarruf ederse bu dünya herkese yeter." diye konuştu.

Vakıflar Edirne Bölge Müdürü Osman Güneren de dünyadaki pek çok anıt eserin 10 yıldır süren kampanya kapsamında aydınlatmaları kapatılarak etkinliğe destek verildiğini kaydetti.

Güneren, "Dünya çapındaki bir kampanyaya bizde başta mimari alanda dünyaya mührünü vurmuş Selimiye ve Büyük Sinagog'la katıldık" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...