Emniyet Genel Müdürü PKK'yı yenilgiye uğratan 3 talimatı açıkladı

Düzenleyen:
Emniyet Genel Müdürü PKK'yı yenilgiye uğratan 3 talimatı açıkladı

GÜNDEM Haberleri

Emniyet Genel Müdürü Lekesiz, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, PKK terörünü yenilgiye uğratan 3 kritik talimatı açıklandı.

Emniyet Genel Müdürü Celalettin Lekesiz, terörle mücadele sürecinde atılan adımlara dair resmi Twitter hesabı üzerinden önemli açıklamalarda bulundu.

ZAMAN ZAMAN YİNELENEN 3 TALİMAT

Bölgede PKK'ya karşı operasyonlara başlandığında yaşanan gelişmeleri aktaran Lekesiz, teşkilat mensuplarına verilen ve zaman zaman da yinelenen 3 önemli talimatı açıkladı.

İşte Lekesiz'in açıkladığı 3 madde:

"1- Verilen mücadelede hukuk sınırları içinde kalmaya özen gösterilmesi. Bu konuda her bir personelimiz azamî derecede özen gösterdi.

2- Teröristle sade vatandaşın ayrılması. Kahramanlarımz, ŞEHİT VEYA GÂZİ OLMA PAHASINA DA OLSA, bu ayrıma büyük bir hassasiyet gösterdiler.

3- Asker, jandarma & köy korucu ile uyum ve dayanışma içinde hareket edilmesi. Güvenlik görevlilerimiz et ve tırnak gibi mücadele sergilediler.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...