Vefa protokolü

Düzenleyen:
Vefa protokolü

GÜNDEM Haberleri

Fetih kutlamalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında yer alan ismin şehit Üsteğmen Rahim Çelik’in babası Güngör Çelik olduğu öğrenildi

Murat Öztekin
İstanbul’un Fethinin 563. Yılı Kutlamalarında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alan kişilerin kim olduğu herkesçe merak edilmişti. Protokoldeki o kişilerin, Şırnak’ta bir ay önce şehit düşen 29 yaşındaki Üsteğmen Rahim Çelik’in İstanbul Sultanbeyli’de yaşayan babası Güngör Çelik ve annesi Binazer Çelik olduğu ortaya çıktı. Koltuk değnekleriyle yer alan kişinin de gazi özel harekat polisi Fatih Çalışkan olduğu öğrenildi. Daha önce şehit Rahim Çelik’in cenaze törenine de katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ailesini de unutmayarak fetih şenliklerine davet etti. Kutlamaları Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım ile birlikte seyreden şehit babasının, eski bir oto tamircisi olduğu öğrenildi. Gazetemizin kendisine ulaştığı baba Güngör Çelik, Cumhurbaşkanı’nın tören boyunca kendisiyle yakından alakadar olduğunu söyledi. Çelik, “Devlet büyüklerimizin, şehitlerin ve ailelerinin arkasında durması bizi çok memnun etti. Cumhurbaşkanımız kutlamalarda bana sürekli sorular sorarak ilgilendi. Orada bulunmaktan çok mutluluk duydum, kendisine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...