Askeri alanda korkutan anlar!

Düzenleyen:
Askeri alanda korkutan anlar!

GÜNDEM Haberleri

İzmir'de sırtında çantasıyla koşarak askeri alana giren Fransız vatandaşı genç kız gözaltına alındı. Genç kızın psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü, kendinde olmadığı belirtildi.

İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde İzmir Deniz Er Eğitim Tabur Komutanlığı nizamiyesinde, sırtında çantasıyla askeri alana giren genç kız gözaltına alındı. Fransız vatandaşı olduğu belirtilen genç kızın psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü, ilaçlarını almadığı için de kendinde olmadığı belirtildi.

SIRTINDA ÇANTASIYLA KOŞARAK ALANA GİRDİ

Sırtında çanta ile koşarak askeri alana giren genç kız, nöbetçi askerler tarafından silah doğrultularak durdurulup gözaltına alındı.

FRANSIZ VATANDAŞI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Çantasında kişisel eşyaları çıkan genç kızın İzmir'de özel bir üniversitede öğrenim gören Fransız vatandaşı bir öğrenci olduğu ortaya çıktı.

TELEFONLA ANNESİ ARANDI

Durumundan şüphelenilen öğrenci için sağlık ekibi çağrıldı. Gelen sağlık ekibinde yer alan ve Fransızca bilen doktor, telefon aracıyla genç kızın annesiyle irtibata geçti.

"İLAÇLARINI KULLANMADIĞI İÇİN KENDİNDE DEĞİL"

Annenin doktora, kızının psikolojik tedavi gördüğü ve bir süredir ilaçlarını kullanmadığı için kendisinde olmadığını söylediği belirtildi.

Gözaltındaki ismi açıklanmayan genç kızın ifadesinin alınacağı belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...