4 ayda, terör şüphelisi 208 kişi gözaltına alındı

Düzenleyen:
4 ayda, terör şüphelisi 208 kişi gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri

BİNGÖL’ün Karlıova İlçesi'nde, PKK/KCK terör örgütüne yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında, son 4 ay içerisinde 208 kişinin gözaltına alındığı bildirildi.

Bingöl Valiliği, Karlıova ilçesinde PKK/KCK’ya yönelik yapılan operasyonların ayrıntılarını paylaştı. 4 ayda 208 kişinin gözaltına alındığı kaydedilen açıklamada şöyle denildi:
"İlimiz Karlıova İlçesi'nde PKK/KCK terör örgütünün faaliyetlerinin önlenmesi ve deşifre edilmesine yönelik olarak sürdürülen çalışmalar kapsamında son 4 ayda PKK/KCK terör örgütü üyesi oldukları değerlendirilen şahıslara yönelik olarak yapılan operasyonlar neticesinde 208 şahıs gözaltına alınmıştır. Gözaltına alınan şahıslardan 25'i tutuklandı, 20’si adli kontrol şartı, 183 şahıs ise serbest bırakıldı. Terör örgütleri ve bu örgütlerin gerçekleştirdikleri eylemlere karşı mücadelemiz, halkımızın desteğini alan güvenlik güçlerimizin titiz, özverili ve koordineli çalışmaları ile birlikte kararlıkla devam edecektir." 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...