Havalimanındaki terör saldırısına ünlülerden tepki yağdı

Düzenleyen:
Havalimanındaki terör saldırısına ünlülerden tepki yağdı

GÜNDEM Haberleri

“Önemli olan, teröre karşı büyük ülkelerin Paris’te kol kola girdikleri gibi İstanbul’da da bir araya gelip gelmeyecekleri”

Atatürk Havalimanı’nda 41 kişinin öldüğü, onlarca kişinin de yaralandığı terör saldırısı Türkiye’yi üzüntüye boğdu. Saldırı her kesimden insanlar tarafından lanetlenirken ünlü isimler de saldırının ardından sosyal medyadan teröre tepki gösterdi. İşte o paylaşımlardan bazıları...
Gülben Ergen: Bayram öncesi ülkemize yaşatılan bu acının, bu huzursuzluğun, bu halimizin bin mislini yaşayın, lanet olsun size.
Kenan Sofuoğlu: Türkiye’nin büyümesini bu tür hain saldırılarla durduramazsınız, vakit birlik vakti. Rabbim birliğimizi bozmasın.. 
Gizem Özdilli: Allah’ım kurtar bizi! Ben bu saldırı saatlerinde 22:30 uçağı ile Ankara’ya gitmekten son anda vazgeçtim… Ya yarın? Allah bu memleketin iyi niyetli insanlarını korusun…
Emre Mor: Biz çok güçlüyüz. Bu zor günlerin de üstesinden geleceğiz. Kalbim ve dualarım canım ülkemle.
Murat Kekilli: Önemli olan, teröre karşı Almanya, İngiltere, Fransa ve Amerika gibi ülkelerin Paris’te kol kola girdikleri gibi İstanbul’da da bir araya gelip gelmeyecekleridir.
Emre Altuğ: Bunu yapanlar, yaptıranlar şeytanın ta kendisi. Başka açıklaması olabilir mi? 
Işın Karaca: Bu saldırılar, ölümler, ayrılıklar, düşmanlıklar son bulsun, yeter!
Mustafa Sandal: Masum, günahsız vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine sabır diliyorum. Kelimeleri bir araya getiremiyorum! 
Tarkan: Yine içimiz parçalandı, yandı. Atatürk Havalimanı’ndaki patlamada hayatını kaybedenlerin aile ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim.
Kenan Doğulu: Sözün boğazda düğümlendiği bir yerdeyiz. Hepimize kuvvet ve sabır diliyorum.
Demet Akalın: Allah’ım sen bizi koru bu nasıl iş?
Yonca Evcimik: Ülkemiz bunları hak etmiyor. Çok üzgün ve endişeliyim. 
Havalimanındaki terör saldırısına ünlülerden tepki yağdı
Ünlü haber sitesi Huffington Post, saldırı sonrası bu logoyu yayınladı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...